Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Goed bereikbaar, duidelijke informatie, doortastend en een vlotte afhandeling van zaken. En dat alles met een gezonde dosis humor. Wel zo prettig aangezien de verkoop van je huis ook wel een spannende aangelegenheid is.

Bert Wagenaar
7

Margje ken ik van uit het dorp vandaar dat ik bij hun terecht gekomen ben.

Sjoerd Hogebrink
10

Vanaf het eerste contact voelde het aan als zeer belangstellend, persoonlijk en serieus. De oprechte aandacht en het enthousiasme voor het specifieke van onze "plek" deed ons zeer goed, en de inschatting van de waarde ervan heeft ons geen moment doen twijfelen over de keuze qua makelaar. En nu de presentatie op Funda staat, bevestigt dat alleen maar de juistheid van onze beslissing.

Dhr. T.D.J. Bakker
10

Ik moet nu in minimaal honderd tekens weergeven wat ik vond van de makelaar, terwijl ik dat in één woord kan samenvatten. Terwijl ik doende ben met het volmaken van de honderd tekens ben ik helemaal vergeten mijn makelaar te beoordelen.

Dhr. F.R. Burchartz
10

Markant Garantiemakelaar, Gerard Schreuder en zijn professioneel team, kan ik iedereen die zijn/ haar woning wil verkopen aanraden. Niet alleen de professionaliteit qua kennis van de markt is uitstekend, maar ook de aandacht en attentie die deze makelaardij voor zijn klanten heeft is erg serieus. De fotopresentatie van de woning is zorgvuldig en realistisch weergegeven. In de week dat mijn woning op Funda werd aangemeld kon hij al verkocht worden naar tevredenheid van zowel verkoper als kopers. Een pluim voor de respectvolle aandacht voor alle partijen gedurende de begeleiding van het verkoop- en koopproces.

Jaap Schreuder
10

Zeer professioneel en super snelle service. Heel erg tevreden !

Hermine Wagenaar
8

Gemakkelijk in de omgang en een snelle afhandeling van zaken. Ontspannen en ongedwongen manier van zaken doen. We hebben dit als zeer prettig ervaren.

Frans Burchartz
10

Het plezierig contact en meteen nakomen van afspraken geeft vertrouwen. Ook het terug koppelen van wat afgesproken is en wat het resultaat is wordt zeer gewaardeerd. Verder is de kwaliteit van de fotopresentatie subliem. Het totaal van de begeleiding en mentale ondersteuning bij het verkopen van een woning mag hier zeker een plus punt genoemd worden.

Anoniem
9

Deze makelaar heeft een persoonlijke aanpak, heeft een prima fotoreportage gemaakt en heeft de bieders gewaardeerd op hun betrouwbaarheid.

Anoniem
9

Wij hebben Margje Schreuder als zeer prettig ervaren.Ze had alle tijd voor onze wensen en vragen.Zakelijk waar nodig en persoonlijk met humor waar het maar kon. Gerard, Bert en Margje waren alle drie zeer benaderbaar.

Joop Weening
8

Goede serieuse makelaar

Hennie Jelsma de Valk
9

Het gaat om het totaalplaatje. Dat is tot nu toe prettig verlopen.

Tjeerd Bakker
10

Alles verloopt tot nu toe zoals ik het graag zelf zie

Minko Weening
8

Contact met makelaar zeer plezierig, goede presentatie en erg leuke 3D foto's

Watze Bom
8

Ik vind de persoonlijke en professionele benadering van mevr Schreuder aansluiten bij onze behoefte. De mooie presentatie op Funda lijkt mij goed.

Anoniem
8

De makelaar was goed bereikbaar. Denken mee. Mooie fotopresentatie van de woning....................

Anoniem
9

De betrokkenheid om samen tot een goede overeenkomst te komen en de behulpzaamheid heb ik als zeer prettig ervaren. Helemaal omdat er toch veel kleine regeltjes qua regelgeving zijn die je als koper/verkoper niet weet. Ze zijn open over de gang van zaken. Duidelijk en helder. Zijn er nog openstaande vragen kan je ze altijd bellen. Ik zou ze zeker aanraden om je bij te staan bij het kopen/verkopen van je huis.

de Roo
8

Het contact met de makelaar is erg plezierig en er zijn goede ervaringen met verkopen van vorige woningen

Hugo Luijken
8

Lekker vlakbij

Anoniem
8

Geweldige service , ze hebben ons zeer goed geholpen en zou deze makelaar bij ieder aanbevelen!! Ook om een nieuw huis voor ons te kopen hebben ze ons zeer goed geholpen, alle lof hiervoor!!

Max Rosendahl
10

Contact is erg prettig alsof h

Jannie Boetje-Rooks
8

Snelle handelingen, veel mogelijkheden om contact te maken, plezierig gesprek tijdens de intake.

Anoniem
8

Ik had een goed contact met de makelaar, en ben dan ook heel tevreden over alle service die zij hebben gegeven. Van het begin tot eind waren ze heel betrokken.

Anoniem
10

Professioneel, scherp in onderhandelingen, maar zeker menselijk en heel klantvriendelijk. Huiskamer gevoel. Snel reageren bij vragen. Heel fijn om makelaars tegen te komen die niet alleen gaan voor snel verkopen en snel kopen, maar écht het belang van de klant voor ogen hebben. Wij hebben meerdere makelaars uitgenodigd om een keuze te maken en zijn heel blij dat ons gevoel toen klopte! Zeker een aanrader!

Anoniem
9

Prima makelaar, open en eerlijk. Betrouwbaar.Recht door zee. Zal deze makelaar zeer aanbevelen. Top!

Anoniem
8

zeer goede makelaar perfect en begrip voor de mensen welke situatie en vragen je ook hebt en hulp vol ,houden je van alle zaken op de hoogte top werk geleverd.

Anoniem
8

Eric Kroon
8

So far so good !

Anoniem
10

Ik vindt dat vanaf het begin alles vlekkenloos is verlopen en ben zeer tevreden met wat de makelaar voor mij heeft gedaan vanaf het begin. Tot het eind.

Ronald de Witt
9

...

Doree van dijk
8

Vriendelijke mensen, prettige samenwerking

Anoniem
9

Markant Garantie makelaars hadden vanaf het begin een goed plan van aanpak. Wij werden daarin op alle details helder en duidelijk geïnformeerd en hadden de mogelijkheid, voor eigen inbreng. Er stond als het ware een heel ervaren team tot onze beschikking om ons huis te verkopen. Professionele foto,s werden gemaakt met een heldere tekst. Huis was zo verkocht. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over onze makelaar, en is voor andere die een huis willen aan/verkopen zeker een aanrader.

Oosting
10

Betrouwbaar, betrokken, correct!

Anoniem
9

Het is nog een beetje vroeg voor een echt oordeel , maar het begin is veelbelovend

R.Klazinga
9

Prima advies , steun en begeleiding tijdens het gehele verkooptrajecten.

Gerrit Bos
9

Ik ben zeer tevreden met onze makelaar.

anoniem
10

Goed gedaan! Ben heel tevreden met het resultaat

Gerrit en Annemarie Bos.
9

Hebben een goede plan van aanpak voor de verkoop van ons huis. Hebben heel veel kennis en ervaring wat betreft aankoop en verkoop op de huizenmarkt. Is dus echt niet zomaar een makelaar.

Anoniem
9

Ik ben zeer tevreden over hoe het verkoopproces van mijn huis via Markant Garantiemakelaars is verlopen. Prettige manier van communiceren, zeer ervaren en staan dichtbij hun klant.

Anoniem
10

Prima geholpen!

Margreet Siekmans
9

Ik ben erg positief over markant garantiemakelaars. Gerard en Margje hebben jaren ervaring en dat is te merken. Ze bellen altijd netjes na een bezichtiging en overleggen elke stap die ze maken met je.

Anoniem
9

Het grootste voordeel bij Markant Garantie makelaars is dat er korte lijnen zijn qua verkoop van je woning. Het is een echtpaar die goed op elkaar ingespeeld zijn en van elkaar weten wat ze doen. Elke keer na een bezichtiging een telefoontje met hoe het gegaan is. En voor vragen kun je altijd bij ze terecht. Bedankt voor de verkoop van mijn woning Gerard en Margje!!

B. van Diepen
10

prima

Anoniem
9

Het is nog een beetje vroeg voor een echt oordeel over deze transactie, maar het begin is veelbelovend

Anoniem
9

Toen wij op zoek waren naar een nieuwe woning kwamen we bij de bezichtiging Margje en Gerard weer tegen. Zij hadden eerder ons vorige huis namens ons verkocht en nu waren zij de verkopende partij en wij de kopers. We hadden meteen weer een klik door hun menselijke en ook professionele houding. We namen na de bezichtiging het huis niet, maar besloten wel om weer de verkoop van ons huis aan Markant te gunnen. Een juiste beslissing want anderhalve maand later was onze woning verkocht! Inmiddels is hun team versterkt met zoon Bert, die dezelfde plezierige houding heeft als zijn ouders. Geboren makelaars!

Bas van der Wiel
10

Goed bereikbaar (ook buiten kantoortijden) mooie 360 graden presentatie op Funda en fijn in communicatie.

'Anoniem'
8

Heldere en open communicatie. Flexibel en menselijk in de omgang. Ervaren en deskundig. Jammer dat er geen plattegrond op de site is gekomen. Maar ik had zelf later nog kunnen vragen waarom die achter

Arjan van Zeumeren
9

Prettig contact en zeer professioneel. Fotografie ook goed verzorgd!

Jeffrey
10

Fijne mensen om zaken mee te doen. Alles wordt snel voor je geregeld.

Rodney Heinkens
10

Prettig en persoonlijk contact met makelaars die ook echt naar je luisteren.

Terug
Recent bekeken