Dit hebben onze klanten ervaren...

Peter Smid
10

Zie mijn vorige opmerkingen.

Richard Lageman
10

Wij geven het cijfer 10 omdat wij van A tot Z zeer tevreden zijn,

Anoniem
10

Uitstekende service en mee denken in gehele traject. Daarbij de presentatie van onze woning u201cperfectu201d vooral de video presentatie ( waar ze ook video van de maand mee hebben gewonnen op funda) altijd beschikbaar voor vragen en duidelijke antwoorden en deelt ook door al zijn ervaring van de markt zijn visie omtrent strategie etc. Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen. Team top prestatie.

Anoniem
9

Goede makelaar, duidelijke communicatie en ze handelen snel. Ze houden je ondertussen ook goed op de hoogte van de verkoop. Ik zou deze zeker aanraden!

Peter Smid
9

We hebben al vaker via Schreuder/Markant huizen ver- en gekocht. Altijd zeer plezierig, zakelijk en adequaat contact gehad (en er was/is altijd zeer goede bereikbaarheid op alle momenten van de dag).

Anoniem
10

Wij zijn zeer tevreden. Prettig contact, prachtige presentatie, meedenkend en doortastend. En vooral: huis snel verkocht. Aanrader voor deze regio!

Anoniem
9

We hebben een heel prettig contact gehad met de makelaar. De fotopresentatie van het huis was mooi en professioneel. We werden steeds goed op de hoogte gehouden en begeleid bij alles.

Vestering-Reukema
10

Ga zo door helemaal in orde!

Anoniem
9

Een familiebedrijf met hele vriendelijke, nuchtere en 'down to earth' mensen. De foto's voor de verkoop zijn echt prachtig geworden en na elk dagdeel met bezichtigingen werden we snel en duidelijk op de hoogte gebracht. Ook zijn onze specifieke wensen betreffende de verkoop steeds in ogenschouw genomen. Fam. Schreuder is een hele prettige makelaar als je op zoek bent naar een makelaar die alle mogelijkheden biedt, maar zonder 'gladde praat'.

Anoniem
10

Zeer prettig contact met makelaarsgezin. Ik ben zeer Professioneel geholpen. De taxatie was uitstekend. Het huis is bijna voor de vraagprijs verkocht welke beduidend hoger was dan de prijs die nabij gelegen huizen hebben ontvangen. De makelaar had een scherp oog voor de verbeteringen die ik had laten aanbrengen.

Patrick Roodbergen
10

Goede makelaars die doen wat ze beloven en betrekken je in alles.

Kelly Roodbergen
10

Erg prettig contact

Dhr. C.J.C Smit
10

Uitstekend contact, met ieder van de familie Schreuder afzonderlijk. Elk lid was van de actuele verkoopsituatie op elk moment op de hoogte.

Herman Keijzer
10

Persoonlijk en professioneel

Ingrid Linker
10

Zeer tevreden over de prettige manier van zaken doen. Het is heel laagdrempelig, en je wordt met open armen ontvangen in het familie bedrijf. Er is een hele duidelijk communicatie over en weer. Ook ben ik meer dan tevreden over de professionele opzet van de foto’s en het videomateriaal. Kortom een aanrader! :)

Kees Smit
10

De 3-eenheid(Margje, Gerard, Bert). Plezierig, ongedwongen contact, goede tekst, prachtige fotopresentatie, liefde voor het vak.

Chris Bos
10

plezierig en betrouwbaar.

Anoniem
8

Erg tevreden over kontacten met de makelaar. Adviezen en aktiviteiten waren zeer adekwaat. Een aanbeveling waard.

Dhr. J. Slagter
10

Hele fijne makelaar die verstand heeft van zaken! Fijn contact, geeft je fijn advies maar geeft ook duidelijk aan wat je wel en zeker ook niet moet doen! Ook diegenen die de foto's en filmpjes maken zijn fijn in omgang, duidelijk en denken met je mee! Markant garantiemakelaars is niet alleen onze makelaar maar ook nog eens onze financieel adviseur wat wij heel prettig vinden om de juiste hypotheek af te sluiten. Deze makelaar raden wij aan!

Nick Nieuwman
10

Goede service,vriendelijk,altijd bereid je te helpen.

Frits Boerema
9

Meer antwoorden moet mogelijk zijn.

Anoniem
10

Goed bereikbaar, duidelijke informatie, doortastend en een vlotte afhandeling van zaken. En dat alles met een gezonde dosis humor. Wel zo prettig aangezien de verkoop van je huis ook wel een spannende aangelegenheid is.

Bert Wagenaar
7

Margje ken ik van uit het dorp vandaar dat ik bij hun terecht gekomen ben.

Sjoerd Hogebrink
10

Vanaf het eerste contact voelde het aan als zeer belangstellend, persoonlijk en serieus. De oprechte aandacht en het enthousiasme voor het specifieke van onze "plek" deed ons zeer goed, en de inschatting van de waarde ervan heeft ons geen moment doen twijfelen over de keuze qua makelaar. En nu de presentatie op Funda staat, bevestigt dat alleen maar de juistheid van onze beslissing.

Dhr. T.D.J. Bakker
10

Ik moet nu in minimaal honderd tekens weergeven wat ik vond van de makelaar, terwijl ik dat in één woord kan samenvatten. Terwijl ik doende ben met het volmaken van de honderd tekens ben ik helemaal vergeten mijn makelaar te beoordelen.

Dhr. F.R. Burchartz
10

Markant Garantiemakelaar, Gerard Schreuder en zijn professioneel team, kan ik iedereen die zijn/ haar woning wil verkopen aanraden. Niet alleen de professionaliteit qua kennis van de markt is uitstekend, maar ook de aandacht en attentie die deze makelaardij voor zijn klanten heeft is erg serieus. De fotopresentatie van de woning is zorgvuldig en realistisch weergegeven. In de week dat mijn woning op Funda werd aangemeld kon hij al verkocht worden naar tevredenheid van zowel verkoper als kopers. Een pluim voor de respectvolle aandacht voor alle partijen gedurende de begeleiding van het verkoop- en koopproces.

Jaap Schreuder
10

Zeer professioneel en super snelle service. Heel erg tevreden !

Hermine Wagenaar
8

Gemakkelijk in de omgang en een snelle afhandeling van zaken. Ontspannen en ongedwongen manier van zaken doen. We hebben dit als zeer prettig ervaren.

Frans Burchartz
10

Het plezierig contact en meteen nakomen van afspraken geeft vertrouwen. Ook het terug koppelen van wat afgesproken is en wat het resultaat is wordt zeer gewaardeerd. Verder is de kwaliteit van de fotopresentatie subliem. Het totaal van de begeleiding en mentale ondersteuning bij het verkopen van een woning mag hier zeker een plus punt genoemd worden.

Anoniem
9

Deze makelaar heeft een persoonlijke aanpak, heeft een prima fotoreportage gemaakt en heeft de bieders gewaardeerd op hun betrouwbaarheid.

Anoniem
9

Wij hebben Margje Schreuder als zeer prettig ervaren.Ze had alle tijd voor onze wensen en vragen.Zakelijk waar nodig en persoonlijk met humor waar het maar kon. Gerard, Bert en Margje waren alle drie zeer benaderbaar.

Joop Weening
8

Goede serieuse makelaar

Hennie Jelsma de Valk
9

Het gaat om het totaalplaatje. Dat is tot nu toe prettig verlopen.

Tjeerd Bakker
10

Alles verloopt tot nu toe zoals ik het graag zelf zie

Minko Weening
8

Contact met makelaar zeer plezierig, goede presentatie en erg leuke 3D foto's

Watze Bom
8

Ik vind de persoonlijke en professionele benadering van mevr Schreuder aansluiten bij onze behoefte. De mooie presentatie op Funda lijkt mij goed.

Anoniem
8

De makelaar was goed bereikbaar. Denken mee. Mooie fotopresentatie van de woning....................

Anoniem
9

De betrokkenheid om samen tot een goede overeenkomst te komen en de behulpzaamheid heb ik als zeer prettig ervaren. Helemaal omdat er toch veel kleine regeltjes qua regelgeving zijn die je als koper/verkoper niet weet. Ze zijn open over de gang van zaken. Duidelijk en helder. Zijn er nog openstaande vragen kan je ze altijd bellen. Ik zou ze zeker aanraden om je bij te staan bij het kopen/verkopen van je huis.

de Roo
8

Het contact met de makelaar is erg plezierig en er zijn goede ervaringen met verkopen van vorige woningen

Hugo Luijken
8

Lekker vlakbij

Anoniem
8

Geweldige service , ze hebben ons zeer goed geholpen en zou deze makelaar bij ieder aanbevelen!! Ook om een nieuw huis voor ons te kopen hebben ze ons zeer goed geholpen, alle lof hiervoor!!

Max Rosendahl
10

Contact is erg prettig alsof h

Jannie Boetje-Rooks
8

Snelle handelingen, veel mogelijkheden om contact te maken, plezierig gesprek tijdens de intake.

Anoniem
8

Ik had een goed contact met de makelaar, en ben dan ook heel tevreden over alle service die zij hebben gegeven. Van het begin tot eind waren ze heel betrokken.

Anoniem
10

Professioneel, scherp in onderhandelingen, maar zeker menselijk en heel klantvriendelijk. Huiskamer gevoel. Snel reageren bij vragen. Heel fijn om makelaars tegen te komen die niet alleen gaan voor snel verkopen en snel kopen, maar écht het belang van de klant voor ogen hebben. Wij hebben meerdere makelaars uitgenodigd om een keuze te maken en zijn heel blij dat ons gevoel toen klopte! Zeker een aanrader!

Anoniem
9

Prima makelaar, open en eerlijk. Betrouwbaar.Recht door zee. Zal deze makelaar zeer aanbevelen. Top!

Anoniem
8

zeer goede makelaar perfect en begrip voor de mensen welke situatie en vragen je ook hebt en hulp vol ,houden je van alle zaken op de hoogte top werk geleverd.

Anoniem
8

Eric Kroon
8

So far so good !

Anoniem
10

Ik vindt dat vanaf het begin alles vlekkenloos is verlopen en ben zeer tevreden met wat de makelaar voor mij heeft gedaan vanaf het begin. Tot het eind.

Terug
Recent bekeken